Ejendomsmægler i øjenhøjde i 4660 Store Heddinge

Vi er din ejendomsmægler, når du skal købe eller sælge bolig i området omkring Store Heddinge, der er en del af Stevns Kommune. Og det er ikke for sjov, at vi siger ejendomsmægler i øjenhøjde. Hos AF-bolig har vi nemlig altid kunderne i fokus, og vi lægger stor vægt på tillid og troværdighed. Derfor er relationen mellem vores kunder og os en stor del af forløbet, da vi mener, at de bedste forudsætninger for at sælge eller finde den rette bolig kommer, når man kender køber eller sælgers ønsker bedst muligt. Hvis du er nysgerrig på Store Heddinge, så læs med her og oplev fordelene ved at vælge AF-bolig som din ejendomsmægler i Store Heddinge.

Bestil en gratis salgsvurdering

Få en uforpligtende salgsvurdering af en uddannet ejendomsmægler

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ejendomsmægler AF Bolig i Store Heddinge I AF Bolig kan sælge din bolig i Store Heddinge I Køb ny bolig gennem AF Bolig i Store Heddinge

Gratis salgsvurderinger fra lokale ejendomsmæglere

Hos AF-bolig kan I altid få en gratis salgsvurdering af jeres hus, fritidshus eller lejlighed. Vi er lokale ejendomsmæglere med et lokalkendskab, der går 3 generationer tilbage, og derfor kan vi sætte prisen på jeres hus konkurrencedygtigt, så det placerer sig godt blandt de andre huse til salg i Store Heddinge. For 4660 Store Heddinge er en populær by at bosætte sig i, da den bugner af muligheder. Derfor er vi også konstant på udkig efter huse til salg i store heddinge, der kan udvide vores udbud af huse i det populære postnummer, så flere købere kan få deres drømmebolig. Så har du et hus til salg i Store Heddinge, eller påtænker du at sætte et til salg, så kontakt os

Sæt dit hus til salg i Store Heddinge og udlev din nye boligdrøm

Når du sælger dit hus, starter der ikke kun et nyt boligeventyr for køber, men også for dig. For du skal finde dit næste drømmehus, og her er vi klar til at hjælpe dig. Måske du ønsker at blive boende i fantastiske Store Heddinge, men leder efter noget større, eller måske du er blevet lun på et af nærområderne som Hårlev eller Strøby Egede. Uanset hvad er vi klar til at hjælpe dig godt videre, så du lander i den bolig, der er den helt rette for dig. Vi har nemlig stort kendskab til områderne i Køge og Stevns Kommune, og derfor kan vi helt sikkert finde det hus, du drømmer om.

Familieliv og shopping i Store Heddinge

Store Heddinge har meget at byde på, og derfor er det heller ikke tyndt med ting at fremhæve, når man skal fortælle kommende købere om byen. Og det er noget, der er vigtigt, når man skal fremhæve de ting, der ikke handler om boligens tilstand og muligheder. Ofte bruger man nemlig områder som det første kriterie, når man skal ud at finde en ny bolig. Selve boligen kan altså være rigtig fin, men virker området ikke attraktivt nok, så kan den nemt blive valgt fra. Derfor har vi her samlet nogle af de bedste ting ved Store Heddinge, til dem der ikke kender området.
Gode shopping- og indkøbsmuligheder
Store Heddinge giver dig et stort udvalg af forskellige dagligvarebutikker, så du kan handle i din foretrukne dagligvarebutik i byen. Men udover hverdagsvarer kan du også gå på shopping i byens butikker, der blandt andet tæller Matas og tøj- og skobutikker til både mænd og kvinder. Der er også rig mulighed for at tage på café eller andet og få lidt at spise, hvis I forelsker jer i et af de mange huse til salg i Store Heddinge. 
Mange muligheder for pasning og fritidsaktiviteter
I 4660 Store Heddinge kan I vælge mellem flere forskellige pasningssteder til jeres børn. Der er også en folkeskole og et fritidstilbud til både de små og store elever i folkeskolen. Der er også mulighed for at fortsætte i fritidsklubben, helt indtil man fylder 18, så fællesskabet kan holdes ved lige, efter folkeskolen er overstået. Der er derudover rig mulighed for at dyrke sport i den lokale idrætshal, hvor man kan gå til tennis, gymnastik eller noget helt tredje.
Et hav af seværdigheder og oplevelser
En af de helt store fordele ved at bo i Store Heddinge er, at man er tæt på mange forskellige seværdigheder og naturoplevelser. Tag eksempelvis på udflugt til smukke Stevns Klint, der er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. Er I historieinteresserede, kan I med fordel besøge Koldkrigsmuseet Stevnsfort. Derudover finder I også mange vandreruter i området omkring Store Heddinge, hvor man kan gå ture og nyde den danske natur.

Sæt dit hus til salg i Store Heddinge og udlev din nye boligdrøm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.