Huse til salg i Strøby - en hyggelig kystby

Strøby er et enestående område og er en del af Stevns Kommune. Byen er en lille by med få indbyggere, men har mange gode kvaliteter at byde på. Især om sommeren vokser byens befolkning, da det er en populær feriedestination. Vi har i mange år hjulpet både købere og sælgere med at realisere deres sommerdrømme i Strøby, og vi står også klar til at hjælpe dig, så du kan komme videre med din boligdrøm. Vi garanterer et trygt forløb, hvor transparens og pålidelighed altid er i højsædet.

Bestil en gratis salgsvurdering

Få en uforpligtende salgsvurdering af en uddannet ejendomsmægler

december 2023

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sommerhus til salg i Strøby ved AF-bolig

Strøby er en fantastisk ferieby. Derfor er der også stor efterspørgsel på både huse til salg i Strøby, men også sommerhuse til salg i Strøby. Så har du et sommerhus i den idylliske kystby, så kan vi hjælpe dig med at få det solgt til en ny ejer, der blot venter på at netop dit sommerhus kommer til salg. Leder du efter det perfekte sommerhus, så kan vi også hjælpe dig med at finde det. Vi lytter altid grundigt til vores kunders ønsker, og kan derfor matche dem med de helt rette sælgere.

Hvad drømmer du om?

Et sommerhus ved vandet eller en hyggelig familievilla? Uanset hvad dine boligdrømme indebærer, så kan vi hjælpe dig med at realisere dem. Hos os er der ingen drømme, der er for små eller for store, og vi gør alt hvad vi kan for, at dine boligdrømme bliver til virkelighed. Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os allerede i dag og få en uforpligtende snak og en gratis salgsvurdering.

Oplev den charmerende ferieby

Uanset om du er på udkig efter et sommerhus til salg i Strøby eller et hus til helårsbeboelse, så vil du opleve en by med en unik stemning, hvor følelsen af ferie aldrig er længere væk end en kort gåtur til stranden. Strøby sælger nærmest sig selv, når først køber har set byen og oplevet stemningen, men vi har alligevel samlet et par af de attraktive muligheder, byen har.
Strøby Ladeplads strand
Et af byens største trækplastre er uden tvivl muligheden for at tage på stranden og bade, grundet beliggenheden ved Køge Bugt. Her kan du tage en tur på Strøby Ladeplads strand, hvor du nemt kan tage en svømmetur eller gå op og få en is på en varm sommerdag.
Hyggelige spisesteder og skøn natur
I Strøby finder du flere hyggelige cafeer eller spisesteder, hvor du kan nyde en udsigt over Køge Bugt. Derudover finder man også muligheder for indkøb samt en stor naturlegeplads, hvor børn kan slå sig løs. Området er nemlig også fuld af flot natur, der kan udforskes alle fire årstider.
Stevn ud fra Strøby
Er I de fødte sejlere, så kan I fra Strøby sejle ud på eventyr. Byen har nemlig sin egen havn, der gør det muligt at have en lille jolle eller anden båd liggende ved sit sommerhus, så man kan sejle i sommerperioden.