Huse til salg i Strøby Egede - skal dit på markedet?

Der findes mange skønne huse i Strøby Egede, der ligger lidt syd for Køge og er en del af Stevns Kommune. Derfor er der stor efterspørgsel på netop ejendomme eller rækkehuse til salg i Strøby Egede. Så har du en villa, et rækkehus eller en anden type ejendom i Strøby Egede og går med salgstanker, så kan vi garantere dig, at vi kan finde den helt rette køber, der passer perfekt til din ejendom. Skal din bolig være en del af markedet, så kontakt os og få en uforpligtende salgsvurdering af erfarne ejendomsmæglere, der tilbyder 3 generationers tryghed og professionalisme.

Bestil en gratis salgsvurdering

Få en uforpligtende salgsvurdering af en uddannet ejendomsmægler

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ejendomsmægler Strøby Egede I Køb bolig Strøby Egede I Køb bolig i Strøby Egede i Sælg bolig Strøby Egede

Skal vi hjælpe dig videre i Strøby Egede?

Hvis du går og overvejer at sætte din bolig til salg i Strøby Egede, men gerne vil blive i området, så forstår vi dig til fulde. For det skønne område er ikke lige sådan at slippe, når man først har oplevet fordelene ved at bo der. Derfor hjælper vi dig gerne med både salg af den gamle bolig og at finde en ny bolig til dig i Strøby Egede. Det kan være, at du nu skal have et skønt rækkehus til salg i Strøby Egede, fordi du har behov for mere plads, en anden placering eller noget helt tredje. Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe dig i jagten på en bolig i Strøby Egede, også hvis du ikke har en bolig til salg. Vi har helt styr på alle afkroge af byen og kan derfor hjælpe med at finde huse til salg i Strøby Egede, der passer til dit behov.

Det sikre valg når du vil sætte bolig til salg i Strøby Egede

Vi har fuld forståelse for, at boligsalg kan være nervepirrende, da det både påvirker økonomien, men også det personlige omkring at sælge sit hjem inden man skal finde et nyt.
Derfor giver vi dig fuld tryghed, når du vælger os som ejendomsmægler i Strøby Egede. Vi er nemlig  MDE-mærkede, hvilket sikrer dig en stor tryghed i dit køb eller salg. Derudover er vi ejendomsmæglere i 3 generationer, der sikrer jer en mægler med et indgående kendskab og erfaring med forhandlinger og vurderinger på markedet.

Hvad er fordelene ved Strøby Egede?

Vi kender alle fordelene ved Strøby Egede og kan derfor fremhæve en masse gode ting om området, når vi taler med potentielle købere eller snakker med sælger om, hvilke kvaliteter beliggenheden på deres ejendom har. For det er alfa og omega, at omgivelserne omkring boligen er de rette, når man skal købe en ny bolig. For selvom selve boligen måske opfylder kravene, og det virker som det perfekte hus, kan omgivelserne være afgørende for, om valget falder på netop den bolig. Derfor er det vigtigt at få fremhævet de kvaliteter, der er relevante for den enkelte køber. Det er altid individuelt, hvad vi fremhæver, alt efter købers behov, men er du nysgerrig på Strøby Egedes muligheder, har vi samlet et par stykker her.
Gode tilbud til børn og unge
Hvis I er en familie, er der særdeles gode forhold for jer i Strøby Egede. Når I kigger på huse til salg i Strøby Egede, kan I med fordel have in mente, at byen har egen skole og et fritidstilbud for unge fra 7. klasse og helt op til de fylder 18 år.
En flig af ferie i hverdagen
Strøby Egede var i sin tid et sommerhusområde, men bruges nu til helårsboliger. Byen rummer dog stadig en hyggelig lystbådehavn, og der er aldrig langt til kysten og stranden, hvor sommerstemningen for alvor kan melde sig.  
Find alt hvad du har brug for
Byen har gode indkøbsmuligheder, når det gælder daglige indkøb, men du finder også lækre spisesteder og specialbutikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.