Tåsingevej 12, 4600 Køge

VILLA PÅ LUKKET VEJ TÆT PÅ GRØNNE OMRÅDER OG HVERDAGENS GØREMÅL

GOD GARAGE MED HOBBYVÆRKSTED

SYDVENDT LUKKET OG OPVOKSET HAVE

ROLIG OG LUKKET VILLAVEJ

BØRNEVENLIGT KVARTER MED STISYSTEM

TÆT PÅ SKOLE OG INDKØB

5 MIN. TIL KØGE TORVHvis I leder efter det perfekte hjem med sjæl og charme, hvor jeres børn trygt kan vokse op i fredelige omgivelser, så er denne villa i halvandet plan værd at kigge nærmere på. Her kommer I til at bo på en rolig og lukket villavej i Hastrup.

Fra adressen har I kort afstand til gode busforbindelser, daginstitution, skole og indkøb. Der er ligeledes stisystemer i området, så I kan tage børnene med på en gåtur til søen, hvor ænderne lystigt muntrer sig.

Huset er opført i 1968 og præsenterer sig i gule mursten med trægavle. Ved ankomst bemærker I straks den charmerende, runde hoveddør i egetræ, som fører jer ind til boligens opholdsmiljø. I får et lyst spisekøkken i en funktionel U-form med masser af skabsplads til køkkenremedierne, og så kan I tilgå det praktiske bryggers med egen indgang.

Stuen karakteriseres af et smukt lysindfald fra det brede vinduesparti, og helt særligt er der en speciallavet brændeovn, som bidrager med lune hyggestunder på vinteraftenerne. Der er åben forbindelse til endnu et stueareal, som er ideel til spisebordet. I har også udgang til en aflukket terrasse med glasfacader, der er med til at forlænge sommermånederne.

Stueplanet byder endvidere på et gæstetoilet og ét værelse, og i hall’en leder den smukke spindeltrappe i sort smedejern jer op til førstesalen. Her er der en møblérbar repos, der fordeler tre værelser. Det store soveværelse kan bryste sig af en fransk altan med morgensol, et walk-in-closet samt egen adgang til badeværelset med spabad.

Udenfor venter en sydvendt have, hvor børnene kan lege, mens I nyder solen på terrassen. Her er der også gode muligheder for at anlægge en grøn oase med blandt andet en køkkenhave.

Kontakt os på tlf. 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.