Pærehaven 17, 1., 4600 Køge

3 VÆR. ATTRAKTIVT BELIGGENDE NÆR KØGE BY, INDKØBSCENTER OG S-TOG STATION

Velkommen til denne flotte, moderne lejlighed, som har en super god planløsning og et helt fantastisk lysindfald. Her er vinduer fra gulv til loft mod øst og vest, så du får glæde af solen hele dagen - som en af de bedste lejligheder i komplekset. Der er elevator næste til døren og stor svalegang til ophold.

Beliggenheden er særdeles attraktiv og giver dig let adgang til alle hverdagens fornødenheder. Det tager blot 3 minutter at gå til Ølbycenter med gode indkøbsmuligheder og S-togsstationen, der mange afgange mod Køge og København. Beliggende tæt på den nye super togstation ved Køge Nord, hvorfra du når til København på ca. 18 minutter. Endelig er der kort afstand til motorvejen, som kan nås på få minutter i bil.
Lejligheden ligger i et spændende byggeri, der er omkranset af store, grønne arealer. Bygningerne er forbundne af gangbroer, der skaber " svævende" svalegange foran lejlighederne - her er plads til at stille et par stole og et cafébord, hvor du kan nyde aftenkaffen i den friske luft.

Luft og lys er der også masser af inde i lejligheden, der har en moderne, åben indretning. Et flot spisekøkken åbent til en opholdsafdeling med plads til sofagruppen. Solens stråler strømmer ind gennem de store vinduespartier, og som en ekstra bonus får du en udgang til østvendt altan med morgensol samt en fransk altan. Børneværelse samt soveværelse. Endelig er der et nyt badeværelse med bruseniche, som er praktisk placeret midt i lejligheden, så det skaber en naturlig ruminddeling med lille bryggers/vaskerum.

Kort fortalt får du her en lys og indbydende lejlighed med masser af naturligt lys - tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.