Nørre Boulevard 108, 4600 Køge

UNIKT BYHUS MED VIDUNDERLIG GÅRDHAVE CENTRALT I KØGE

• FANTASTISK STEMNINGSFULDT BYHUS

• MEGET VELHOLDT

• INFDFLYTNINGSKLAR

• VIDUNDERLIG GÅRDHAVE

• VELDISPONEREDE KVADRATMETER


Helt centralt i Køge, I gåafstand til Torvet, indkøb, shopping og hyggelige caféer og spisesteder, udbydes nu dette fantastiske byhus. Her går historiske vingesus, moderne bekvemmeligheder og en helt unik atmosfære op i en højere enhed. Boligen fordeler sig over to plan, der suppleres af en fantastisk stemningsfuld gårdhave og en rummelig sidebygning med bryggers og et stort, disponibelt rum.

Pladsen i boligen fordeler sig over to plan med tre hyggelige værelser og et badeværelse på husets førstesal og skønne fællesrum med gæstetoilet, stor, vinklet stue og et smukt køkken, der har vinduer mod tre sider med skønne kig til den charmerende gårdhave. Alle faciliteter i huset fremstår yderst velholdte og her er fuldkommen indflytningsklar.

I gårdhaven er der etableret springvand i muren, her er hyggeligt overdækket parti, hvor I kan nyde ophold uanset vejret. I gårdhaven kan solen nydes fra tidlig eftermiddag til langt ud på de lyse sommeraftener. I hele boligen er der indrettet med smagfulde løsninger og en gennemgående rød tråd.
Her er I ikke kun tæt på byens hyggelige tilbud, men også på flere skoler og daginstitutioner samt både Ølby og Køge Station og her er nem og hurtig tilkørsel til motorvejen.

Vi glæder os meget til at invitere jer indenfor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.