Bøgebanken 2, 4681 Herfølge

Veldisponeret villa i Herfølge

I et roligt og børnevenligt villakvarter i Herfølge ligger denne nydelige og harmoniske ejendom, der både i den suveræne planløsning og gode beliggenhed til fulde opfylder børnefamiliens behov. Villaen er bygget i 1980 og løbende vedligeholdt og opdateret med bl.a. nyt gulv samt gulvvarme i bad 2016 samt renovering af køkkenet i 2011.

Fra adressen er afstandene til alle hverdagens fornødenheder overskuelig. I har under én kilometer til dagligvarebutikker og skoler, og fra Herfølge Station kan I tilgå bus- og togforbindelser til eksempelvis Køge eller København. Desuden ligger der også legeplads og grønne områder i gåafstand.

Huset er særdeles velindrettet og lige til at flytte ind i. Indretningen er gennemgående lys og indbydende og meget gennemtænkt i forhold til materialevalg og disponering. I stueetagen ligger et godt køkken-alrum med stor spiseplads, bryggers, to værelser og badeværelset samt selvfølgelig den store stue med pillebrændeovn. På første salen er yderligere to store soveværelser, et toilet og et stort møblerbart repos der har masser af anvendelsesmuligheder.

Til huset hører en lille og overskuelig have, så man kan bruge mere tid på familien end havearbejdet. Endvidere er her en stor, delvist overdækket terrasse, hvor man kan nyde roen fra området.

Kontakt os for en personlig fremvisning på 4025 4480.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.