Nørreledet 7, 4600 Køge

256M2 BOLIG I BØRNEVENLIGST KVARTER MED DOBBELT GARAGE

FLOT UDSIGT TIL SKOVEN OG ÅBNE MARKER.

GOD INDRETNING MED STORE VÆRELSER.

GÅAFSTAND TIL INDKØB, STADION OG OFF. TRANSPORT

FLOT LUKKET HAVE MED DRIVHUS

STOR MURET DOBBELT GARAGE MED ELPORTE.Velkommen til Nørreledet 7 i Lellinge her finder du denne arkitekttegnede og meget velholdte og rummelige villa med udsigt til skoven, åbne marker og hestene på folden mod naboen. Ejendommen er beliggende på en fredelig stille og lukket villavej nær indkøb, offentlig transport mod Køge og Ringsted. Boligen kan rumme den store familie, og samtidig får du glæden af en ganske unik beliggenhed med fred og ro og naturen som nærmeste nabo. Samtidig bare få minutters kørsel fra Køge og kun 2 minutter fra motorvejs tilkørsel mod København, Vordingborg og Korsør.

Denne spændende og velholdte murstensvilla er opført i gule mursten med cementtegltag og en stor og anvendelig muret dobbelt garage samt udhus/brændeskur -en klassiker for perioden. Til gengæld er størrelsen på denne bolig atypisk, da du får altså hele 256 kvadratmeter bolig at boltre dig på og endda i to etager. Dette giver mange spændende rum, en skøn altan på førstesalen med fantastisk udsigt til skoven og de åbne marker. Det er bemærkelsesværdigt at nævne at ejendommens tilstandsrapport og el-rapport er med få bemærkninger, som sikre at huset er i god vedligeholdelsesstand. Den opvoksede og meget hyggelig have er også flot og et besøg værd.

Boligen er indrettet med: Vindfang og entré, og herfra videre ind i køkkenet, finder vi et praktisk indrettet, hvidmalet køkken, som fremstår velholdt og moderniseret, og som har alt det, hverdagskokken skal bruge -de mange kvadratmeter giver også plads til et spisebord hvor store og små kan samles om måltiderne. Går man videre ind i den store stue, bemærker man straks det gode lysindfald, som de mange store vinduer bidrager med. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket solterrasse og smukke, franske dobbeltdøre adskiller opholdsstuen fra spisestuen der også har brændeovn. God og hyggelig pejsestue med brændeovn. Godt bryggers og meget anvendeligt viktualierum. Godt værelse med skabe. Gæstetoilet.
På 1.sal: Stort aktivitetsrum. Stort soveværelse med direkte udgang til den store altan samt adgang til walk-in closet. Fra altanen er der udsigt over skoven og markerne, som ligger vest for huset. Stort værelse med skabe og fransk altan. Endnu et værelse. Badeværelse med gulvarme, bruseniche pog god sauna.

Du finder også en god dobbeltgarage med automatiske port åbnere, som kan agere værksted for hobbymekanikeren, den skønne terrasse i haven der er delvist overdækket til blæsende dage og ikke mindst markerne mod vest, som er din garanti for rolige og smukke omgivelser. Hyggen kommer desuden i højsædet når der bliver tændt op i udendørspejsen. Alt dette få kilometer fra Køge centrum, nær motorvejstilkørsel mod København.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.