Bækstrædet 6, 4600 Køge

LIEBHAVERI MED BÆK I BAGHAVEN

- Bæk i baghaven, som grænser op til smukke naturområder

- Lækker, totalt indflytningsklar bolig

- Cykelafstand til skole, daginstitution og stranden

- Lind og Risør villa i gode materialer

- Meget bolig for pengene
Denne lækre etplansvilla ligger med udsigt over fænomenale natur omgivelser, med bæk i baghaven og fuldkommen indflytningsklar til heldige, nye ejere. Her er cykel afstand til strand, skole og integreret institution og kort køretid til Køges absolutte centrum.

Villaen byder på forældre afdeling med eget walk-in closet og badeværelse med badekar. Stort køkken/alrum med bordplade i Bornholmsk granit og stue med åbent til kip og smukke vinkler og synlige bjælke konstruktioner i loftet. Tre yderligere værelser, ekstra badeværelse, entré, bryggers og viktualierum. Desuden byder ejendommen også på genvex, som giver godt indeklima og ligeledes central støvsuger.

Hele huset fremstår yderst velholdt, lækkert og fuldkommen indflytningsklar. Der hører stor carport, med plads til flere biler og opbevaring, samt rummeligt værksted til huset. Fra stuen er der udgang til den østlige del af haven og en smukt udført, overdækket terrasse, der forlænger udesæsonen i det lækre udemiljø, hvorfra den fænomenale udsigt og morgensolen kan nydes. Her er utroligt pittoresk bro over bækken i baghaven, som grænser op til store, åbne vidder og mod syd, Køge Golfklub.

På husets vestvendte side er der etableret en skøn terrasse elektrisk markise, det oplagte sted, at nyde aftensolen og de fantastiske omgivelser og denne særligt lækre bolig. Endvidere er det værd at bemærke, at alle fliser er i bornholmsk granit.


Der er udarbejdet meget flotte rapporter på ejendommen og et meget lavt beregnet varmeforbrug på kr. 5.544,-

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.