Nøkkerosevej 29, 4600 Køge

SMUK RUMMELIG KVALITETSVILLA PÅ YDERST ATTRAKTIV BELIGGENDE

- SUPER PLANLØSNING

- MASSER AF PLADS TIL BØRNEFAMILIEN

- UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

- TÆT PÅ CENTRUM

- TRYGT OG EFTERTRAGTET KVARTER

- GODT UDBYGGET STISYSTEM


Velkommen til Nøkkerosevej 29. Her byder en flot familievilla velkommen i et af Køges mest eftertragtede villakvarterer til masser af plads og en lækker, sydvendt have. Villaen er opført i 1987 og tilbygget i 2001 med ekstra 50 m2, således, at boligen i dag fordeler sig over hele 192 kvadratmeter, der suppleres af en stor, god carport med tilstødende skur.

Udover to yderst velindrettede plan får I hele seks gedigne værelser, to badeværelser, stort alrum, stor stue, praktisk bryggers, opbevaringsrum, møblerbar repos samt en lys og indbydende entré med trappe til førstesalen. Villaen er opført i eksklusive kvalitetsmaterialer og er siden løbende istandsat, opdateret og vedligeholdt. Køkkenet og bryggerset er renoveret i 2011 og det originale, smukke marmorbadeværelse er opdateret med sanitet og vaskemøbel i 2020.

Boligen fremstår flot og absolut indflytningsklar og atmosfæren præges overalt af de smukke lysindfald og den fredfyldte udsigt over de bagvedliggende, åbne vidder. Haven er super hyggeligt anlagt med flere terrasser og hyggekroge. Fra baghaven er der direkte udgang til de grønne områder og de trafiksvage, lukkede villaveje skaber her trygge rammer at sende børnene ud at lege i.

En yderst attraktiv villa, som vi ser frem til at invitere jer indenfor i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.