Bækstrædet 5, 4600 Køge

SMUK LIEBHAVERVILLA I FANTASTISKE OMGIVELSER

BOLIG MED SJÆL OG CHARME

STOR NATURGRUND MED UDSIGT TIL MARKER OG SKOV

DIREKTE UDGANG TIL KØGE GOLFBANE

STOR DOBBELT CARPORT OG ISOLERET HOBBYVÆRKSTED

CA. 3 KM FRA KØGE TORV


Bækstrædet 5 er et arkitekttegnet hus beliggende smukt på stor parklignende grund med udsigt over åbne marker og skov og Køge Golfklubs smukke plæner, men samtidig tæt på Køge by´s muligheder. Så kom og oplev Bækstrædet 5 ved Køge !
I landsbyen Gl. Hastrup, I cykelafstand ( 2,8km ) fra Køge Torv, på en lukket stillevej, går ejendom, have og landlige omgivelser op i en højere enhed. En privat fællesvej fører til ejendommen, der ligger på en 2.500 m2 stor, idyllisk naturgrund med en rislende bæk der smukt deler haven. På begge sider af bækken har haven store græsplæner med gamle frugttræer og naturens egne blomster og planter. Bagerst i haven er opført en hyggelig The pavillion.

Ejendommen er opført år 2005, er hvidpudset og består af 195 m2, fordelt på 2 etager. Ejendommen tager flot imod gæster i den store hall med åben trappe op til 1. sal. Stueplan har planløsning med stort åbent køkken/alrum med spiseplads til 12 personer som naturligt glider over i den store stue med pejs og karnap. Alle steder i det store rum har man en flot udsigt ud over grunden og et fantastiske lysindfald fra 6 dobbeltdøre med palævinduer. Herudover byder stueetagen på et stort bryggers med egen indgang, , et badeværelse med bruseniche samt et gæsteværelse. Hele stueetagen har klinkegulve med gulvvarme.

På 1. salen kommer I op til en stor repos med utallige anvendelsesmuligheder, pt indrettet som stort hjemmekontor, hvorfra der er adgang til et stort soveværelse med indbygget skabsrum og udgang til en stor østvendt balkon med udsigt udover hele haven- marker og skov. Et oplagt sted at nyde morgenkaffen mens solen står op over markerne og golfbanen. Endvidere byder 1. salen på 2 værelser med franske altaner, og endeligt et stort badeværelse med bruseniche og hjørnespa.

Ejendommen´s 1.sal er med flytbare vægge, så den nemt tilpasses en families aktuelle plads behov, eksempelvis ved behov for 1 værelse mere. Rundt om ejendommen er anlagt fliseterrasser med skønne hyggekroge og mulighed for sol og læ hele dagen.
Tilhørende ejendommen er en dobbelt carport med et bagvedliggende 25 m2 fuldt isoleret fyrrum/værkstedsrum, med indlagt centralvarme, strøm og vand.

Det er en ejendom med sublim beliggenhed og boligstandard, i idylliske omgivelser med en kort cykelafstand til skoler og daginstitutioner, og i Køge utallige indkøbsmuligheder, gymnasie og handelsskole, et rigt kultur- og idrætsliv, strand, skov og hurtig adgang til København med både S-tog og Intercity tog fra Køge Nord Station. Under 5 minutters kørsel til motorveje Nord/syd og vest.

Privat stillevej - kun trafik fra 5 ejendomme.

500m til Køge Lille-skole og til bus.

2.8km til gymnasium-Køge Torv og til S-Tog

Tæt på ny Køge Nord station - 20 min til Kbh m Tog.

5 km til alle motorveje. E20 - E47 og E55

En ejendom i absolut særklasse, som vi glæder os meget til at vise frem for jer.

Velkommen til Bækstrædet 5 !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.