Stigbrovej 2, 4652 Hårlev

MINDRE LANDBRUG MED RUMMELIG FAMILIEVILLA I SMUKKE OMGIVELSER

Mindre landbrug med omtrent 26.000 m2 jord

Rummelig familievilla

Smukke, landlige omgivelser

Dejlig have med plads til hele familien

Velholdt ejendom

Et mindre landbrug, hvor størstedelen lige nu er anvendt som juletræsplantage, skaber rammerne om denne dejlige bolig med plads til hele familien. Her er skønne, landlige omgivelser og blot 1,5 kilometer til Hårlev hvor der er skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og meget mere.

Pladsen indenfor fordeler sig på to etager og byder i stueplan på rummelig entré, badeværelse, stor dobbeltstue, køkken og stort bryggers. På husets førstesal er pladsen fordelt på repos, tre værelser og gæstetoilet. Fra det ene værelse er udgang til en dejlig, østvendt altan med udsigt over haven og åbne marker. På en del af førstesalen er der åbent til kip og fritliggende hanespær skaber charme og hygge. Faciliteterne i huset er alle af ældre dato, men fremstår overalt yderst velholdte og fuldkommen brugbare og således er huset også indflytningsklar.

Arealet omkring huset er veldisponeret og fremtræder velholdt. Stor grusbelagt gårdsplads, dejlige have med kæmpe græsplæne og rigelig plads til leg og boldspil. Drivhus i køkkenhaven medfølger. I øjeblikket er de ca. 26.000 m2 hovedsagelig udlagt som juletræsplantage, men arealet kan bruges frit efter egne ønsker.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.