Byledet 20, Lellinge, 4600 Køge

Super skøn ejendom med en dejlig beliggenhed

134 m2 under tag

Tæt på alle hverdagens fornødenheder

Kort afstand til Køge C samt motorvej

Børnevenligt kvarter

Meget bolig for pengene

134 kvm. under tag finder du i denne bolig. Så er du til højt til loftet som i Københavner lejligheder, eller den italienske stil, du ønsker, så har du muligheden her, for Byledet 20 rummer det hele. Det fantastiske hus indeholder en veldisponeret planløsning fordelt over halvandet plan med en tør kælder, der har en loftshøjde på 215 cm. Derudover er ejendommen virkelig flot og i indflytningsklar stand, huset er nypudset med sort glaseret tegltag og zink tagrender og nedløbsrør.

Efter bilen er parkeret i carporten, fortsætter I ind ad hoveddøren, hvor I kan bevæge jer mellem de tre etager. Starter I med at udforske førstesalen, finder I to gode værelser, samt et toilet i italiensk stil.

I kan også besøge kælderen med det flotte italienske klinkegulv, og synlige bjælker. I finder et stort værelse med mange muligheder samt et stort badeværelse med rain shower og vaskesøjle, i forlængelse af badeværelset er fyrrummet som er indrettet som et stort walkin closet. I gangen som er god til opbevaring er der også udgang til haven.

I stueetagen oplever i hvor højt der er til loftet, I føres til det hyggelige italiensk inspirerende køkken, hvor der er indrettet en hyggelig spiseplads, så det lette måltid kan nydes. Ellers nydes måltiderne ved spisebordet i stuen, og efterfølgende kan I slænge jer i stuens bløde sofa og se en film før sengetid. Når I har venner og familie på besøg, gør stuens indretning, det er nemt at lave et langbord, uden at der skal møbleres rundt.

Når vejret tillader det, nydes livet i haven, mens I nyder en svalende drink og snacks på terrassen. Den vestvendte have er lavet som en gårdhave, der er fyldt med blomster i krukker og enkelte bede, så livet kan nydes med familie og venner, så tiden ikke kun skal bruges på havearbejde.

Beliggenheden er også familievenlig med stort F. Her er fredeligt og roligt, med masser af fulgesang, og der er ikke langt til hverken de praktiske indslag i hverdagen eller til de mere rekreative af slagsen.

Der er kun få kilometer ind til bylivet og de mange tilbud i Køge. Samtidig ligger du omgivet af naturskønne arealer og grønne områder med Køge Ås, åen og å-stien mellem dig og Køge og med masser af skov sydvest for Lellinge. Skal du videre omkring i det sjællandske, er der også gode forbindelser med såvel motorvej som tog.
Velkommen til Byledet 20

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.