Duehusvej 122, 4632 Bjæverskov

LÆKKERT ENDERÆKKEHUS MED NEM SYDVENDT HAVE

God planløsning

Roligt kvarter

Velholdt og absolut indflytningsklar

Nem, solrig have

Mulighed for etablering af ekstra værelse


Dette lækre og fuldkommen indflytningsklar rækkehus er løbende istandsat og fremstår yderst velholdt. Pladsen er fordelt på en rummelig entré, badeværelse, bryggers, et værelse og køkken i åben forbindelse til stue og spisestue.
Køkkenet er fra Invita og fremstår lækkert og velholdt, her er indrettet med fyldningslåger i hvid højglan og fliser på gulvet, som går igen i den lyse entré og i bryggerset, der har gode vaskefaciliteter.

Spisestuen har stort vinduesparti ud mod den solrige have og ligger i forlængelse af den store, dejlige stue, hvorfra der er er adgang til haven. Badeværelset er indrettet i lyse farver og fremstår pænt og velholdt.

Til huset hører en dejlig, nem, velholdt og ugenert have, der byder på sol hele dagen og har udsigt til grønne fællesarealer. Huset ligger i gåafstand til daginstitution og dagligvarebutikker, og i cykelafstand til skole.

Der er ca. 8 min. til Køge centrum, hvor alle større indkøb, cafeer og shopping kan foretages og selvfølgelig vandets mange tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.