Kirstinedalsvej 23, 4600 Køge

SPÆNDENDE ARKITEKTTEGNET VILLA I FORKUDT PLAN

- SUPER BELIGGENHED

- SPÆNDENDE ARKITEKTUR

- VELINDRETTET OG RUMMELIG BOLIG

- STOR DEJLIG HAVE

- PLADS TIL HELE FAMILIEN


Denne flotte og spændende arkitektegnede villa fra '65, med den, for sin tid så typiske, kubistiske udtryk, understøtter tidens indretningstendenser fuldkomment. Villaen har en super beliggenhed i gå- og cykleafstand til alt - også vandet. I øvrigt er her nem og hurtig tilkørsel til motorvejen.

I to forskudte plan fordeler pladsen sig på fire værelser, stort bryggers, viktualierum, gæstetoilet, køkken, spisestue, stue og badeværelse med kar. Køkken og bad er af ældre dato, men fremstår yderst velholdte og absolut brugbare. Mellem stue og spisestue er der muret ildsted, der mod spisestuen har brændeovn koblet på skorstenen. Store vinduespartier genererer rigeligt lys i rummene, der er indrettet med flotte fletparket gulve. Alle værelser har indbyggede skabe og er gedigne og indretningsvenlige.

Der hører en skøn, stor have til huset. Hyggeligt anlagt med stor flisebelagt terrasse, skøn, velholdt plæne og afgrænsede bede med alsidig flot beplantning. Her er store, smukke træer og flere små hyggekroge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.