Jernstøbervænget 7C, 4600 Køge

3-VÆRELSES I KØGE CENTRUM MED LILLE HAVE

UGENERTE P-PLADSER PÅ EJENDOMMEN

400 METER FRA KØGE TORV

EGET UDHUS OG HAVE

ROLIG OG LUKKET VEJ

MEGET BOLIG FOR PENGENE


Drømmer om en pragtfuld 3-værelses lejlighed i hjertet af Køge? Så er denne ejerlejlighed lige noget for jer. Udover et super dejligt hjem, får I også udgang til jeres helt egen flisebelagte og sydvendte terrasse/have, hvor sommeren kan tilbringes under åben himmel. Denne velindrettede planløsning egner sig fortrinligt til et par eller en lille børnefamilie.

Denne ende lejlighed føles nærmest som et spændende lille rækkehus i Køge centrum, med indgang i stueplan. Der er gode private og ugenerte parkeringspladser på ejendommen. I bliver en del af en lille forening med kun 4 andre ejerlejligheder. Lejligheden og ejendommen er nabo til en smuk kirkegård og de flotte gamle huse i centrum af byen. I får heller ikke langt til hverdagens bekvemmeligheder i form af Køge torv, indkøb, pasningstilbud og skole, ligesom Køge S-tog station er indenfor gåafstand af ejendommen.

Adgang til boligen gennem entreen med garderobe og derfra ind i stuen med et imponerende lysindfald og en moderne indretning. I stueplan et stilrent åbent køkken med hvide elementer, hvor der kan lægges sidste hånd på aftensmaden, som efterfølgende kan serveres ved spisebordet i den hyggelige opholdsstue med udgang til den sydvendte have. I sommerhalvåret åbner I blot stuens dobbelte fløjdør ud til den charmerende gårdhave, der bliver som en ekstra forlængelse af stuen med rum til loungesæt, grill, blomsterkrukker og duftende krydderurter. I stueetagen endvidere et fint gæstetoilet.

På 1.sal: Stor møblerbare repos med højt til loftet, ovenlysvindue - kan bruges som PC arbejdsplads eller aktivitetsrum. Der er 2 værelser, det ene med et lækkert walk-in-closet. Flot badeværelset med bruseniche og vaskefaciliteter.

Bestil en personlig fremvisning af Jernstøbervænget 7C.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.