Brinken 111, 4600 Køge

SOMMERHUS I 2. RÆKKE TIL VANDET

ROLIG BELIGGENHED

GOD CARPORT OG HOBBYVÆRKSTED

TÆT PÅ VANDET OG BADE MULIGHEDER

MEGET VELEGNET TIL BYGGEGRUND FOR HELÅRSHUS


Sommerhus i anden række til vandet på regulær grund i gåafstand til badefaciliteter. God stor carport med redskabsrum. Boligen indeholder: Entre med skabe. Opholdsstue med plankegulv. Spisestue. 2 gode værelser. Badeværelse med bruseniche. Lyst spisekøkken med udgang til haven.

Alternativt er her muligheden for at bygge dit drømmehus ved vandet på attraktiv helårsgrund med gammel beplantning i 2. række fra vandet. Lokalplan 189 er gældende for området og godkendt til helårsbeboelse. Tæt på indkøb, Strøby skole, daginstitutioner, skov og strand. Bus tæt på til Køge by med S-tog, butikker, cafeer, kommende super-sygehus, havn og motorvejstilkørsel

Ejendommen er i et roligt område med en behagelige atmosfære, og som en stor fordel får I her en opvokset have, i kontrast til en normal nyudstyknin. Således kan I med det samme beundre synet af smukke grund, der skaber en helt anden stemning end en nøgen byggegrund. Det er ikke svært at forestille sig, hvordan en lækker, nyopført kvalitetsvilla vil klæde arealet, eller hvordan I vil nyde den mulige havudsigt fra den nye bolig.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.