Duehusvej 253, 4632 Bjæverskov

VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR LIND & RISØR VILLA

Børnevenligt kvarter med grønne arealer

God beliggenhed

Velholdt og fuldkommen indflytningsklar

Oplagt god forældreafdeling

Nem og ugenert have

Lyse, indbydende rum


På en super beliggenhed i et trygt og børnevenligt kvarter og i gåafstand til både skoler, daginstitutioner, grønne områder og indkøbsmuligheder, ligger denne lækre, velholdte og fuldkommen indflytningsklar villa nu parat til, at byde nye beboere velkommen hjem.

Pladsen indenfor er fordelt på en super planløsning, der både giver plads til forældreafdeling, store, åbne fællesarealer og gedigne og indretningsvenlige værelser. Her er stor spisestue med dobbelte glasdøre til haven og i åben forbindelse med husets lækre køkken, stor, lys stue, hvorfra der også er direkte adgang til haven og til det ene værelse, som udgør en oplagt forældreafdeling med et lækkert værelse, gode, store indbyggede skabe og adgang til eget badeværelse. I husets modsatte ende ligger to gode værelser, der hænger sammen via en lille fordelingsgang, der giver adgang til et fælles badeværelse. Desuden har huset et godt og praktisk bryggers, dette selvfølgelig også med egen indgang.

Haven er nem og velholdt og anlagt med overdækket terrasser, stor fliseterrasse, højbede og pæn, lang, flisebelagt indkørsel.

Bestil en personlig fremvisning på 40 25 44 80

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.