Lidemarksvej 5, 4681 Herfølge

RUMMELIG VELHOLDT VILLA MED SKOV I BAGHAVEN OG PLADS TIL HELE FAMILIEN

PLADS TIL HELE FAMILIEN

LYSE OG INDBYDENDE RUM

SKØN PARKLIGNENDE HAVE

DIREKTE ADGANG TIL SKOV FRA BAGHAVEN

VELHOLDT OG ABSOLUT INDFLYTNINGS KLAR


På en helt fantastisk beliggenhed, med direkte adgang til skov fra baghaven og udsigt over åbne marker, så langt øjet rækker mod øst, kunne man forestille sig, at der ville være langt til alt andet end fantastisk natur. Men her er der både flere skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter indenfor kort cykelafstand.

Indenfor er pladsen fordelt på to velindrettede etager. I stueplan byder huset på entré, to værelser, bryggers med egen indgang, badeværelse og et stort, vinklet alrum med trappe til førstesalen og direkte adgang til en skøn, delvist overdækket og sydvendt terrasse i baghaven. På førstesalen ligger husets andet badeværelse, to værelser og en stor stue med adgang til altan.
Hele huset fremstår velholdt og indflytningsklar og er løbende istandsat og vedligeholdt. Store vinduespartier genererer rigelige lysindfald i hele huset og understreger den indbydende atmosfære i- og omkring huset. Haven er fantastisk anlagt med en overflod af frodig og farverig beplantning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.