Ringstedvej 103C, 4600 Køge

BYG DIT DRØMMEHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

NATURSKØNNE OMGIVELSER

UDSIGT TIL ÅBNE MARKER OG SKOVEN

TÆT PÅ KØGE BY

BYGGEGRUND FULD AF MULIGHEDER

Går du med en drøm om at bygge ultimative drømmehus, men mangler et naturskønt sted at placere det ? Så er denne fredelige og naturskønne beliggenhed i omgivelser med udsigt ud over marker og skov lige dét, du går og mangler - tæt på både naturen og Køge by 5 min. væk.

Vi befinder os på landet i et meget idyllisk terræn med fuglesang om foråret og skovens dyr på marken hele året. Her er fantastisk dyreliv med bl.a. agerhøns, fasaner, råvildt og rovfugle i ny og næ. Dette nye området består af 4 nye grunde hvoraf denne er den ene, af i alt 4 nye grunde - der er grobund for et godt naboskab.

Østermark er et lille samfund med få huse og et godt miljø for voksne og børn. Skal du til Køge centrum, tager det blot med bil få minutter og ellers kører bussen lige ved døren til blandt andet Køge station og mod Ringsted - ligeså er der kort afstand til den nye togstation i Køge Nord med hurtig tog med større hastighed og flere afgange mod København og Ringsted. Pendler du på arbejde, er der lynhurtig mulighed for tilkørsel til motorvejen mod København, Rødby og Ringsted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.