Strandvejen 89, 4600 Køge

HERSKABELIGT HALVT DOBBELTHUS PÅ SUPER BELIGGENHED

- Fuldkommen indflytningsklar
- Luksuriøse indretningsdetaljer
- Super beliggenhed
- Skøn, solrig have

- Meget bolig for pengene


På en af Køges mest eftertragtede beliggenheder finder I dette smukke, herskabelige og fuldkommen indflytningsklar dobbelthus, der byder på stilrene indretnings løsninger og plads til hele familien. Rummene fordeler sig over to etager, der suppleres af mange ekstra etagekvadratmeter i tør og opvarmet kælder, og på den istandsatte 2. sal, der byder på et stort, lækkert rum med synlige bjælke konstruktioner og ovenlys vinduer.

I stueetagen finder I husets spisekøkken, som er lækkert istandsat med hvide, grebsløse fronter og kvalitets hvidevarer og med god plads til stort spisebord. Desuden er her to smukke stuer en suite, den ene med vindueskarnap.

1.salen byder på rummeligt repos, husets badeværelse og 3 gode værelser. På 2.sal stort ekstra rum, som benyttes til soveværelse med synlige bjælker og godt lysindfald. Der er oprindelige gulve i hele huset, som fremstår flotte og velholdte og huset er generelt løbende vedligeholdt og istandsat.
I haven er der etableret en skøn, stor træterrasse med udsigt over den skønne have, som er anlagt med højbede og lækkert drivhus. En fantastisk smuk bolig, med plads til hele familien, på en udsøgt beliggenhed. Bestil en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.