Pibermosevej 14, 4600 Køge

LÆKKER ENERGIVENLIG INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ FANTASTISK BELIGGENHED

. SUPER BELIGGENHED OG FLOT UDSIGT

- RUMMELIG FAMILIEVILLA

- ENERGIVENLIG BOLIG

- OPFØRT I KVALITETS MATERIALER

- SEPARAT FORÆLDRE AFDELING

- BØRNEVENLIGT KVARTER


På en fantastisk børnevenlig beliggenhed med udsigt til græssende køer, 200 meter til søer med mulighed for fiskeri, i et nyt villakvarter med mange børnefamilier, og i gåafstand til både skoler, daginstitutioner og indkøb, ligger denne fantastisk lækre familievilla nu klar til at byde en ny familie velkommen hjem. Der er et godt udbygget stisystem helt ind til Køge by og gåafstand til skoven.
Indenfor er de mange kvadratmeter fordelt på en super planløsning, der blandt andet byder på åbne fællesrum, fire værelser, praktisk bryggers og to badeværelser, hvoraf det ene har dobbeltbruser og ligger i forbindelse med husets største værelse, er en oplagt forældre afdeling. Huset er opført i- og indrettet med kvalitets materialer. Her er jordvarme og etableret gulvvarme i hele huset, ligesom der er etableret stort solcelleanlæg, som leverer store dele af husets energiforbrug med billig drift, som resultat.

Fra stuen er der udgang til den vestvendte del af haven, hvor fantastiske solnedgange kan nydes. Til huset hører desuden dobbelt carport og stort hobbyværksted/skur. Alt i alt er her tale om en særligt lækker bolig til den kræsne køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.