Danasvej 15, 4600 Køge

Velindrettet villa med 202 m² under tag

I ALT 202 M² UNDER TAG

TÆT PÅ KØGE CENTRUM

FLOT UDE KØKKEN

GOD LUKKET HAVE

TÆT PÅ STRAND OG SKOV

ROLIG VILLAVEJ.

Denne centrumnære villa i Køge byder på 202 m² under tag og en funktionel indretning, der passer til parret. Boligen har en tydelig stilren udførelse, der især kommer til udtryk i opholdsrummene, og samtidig fremtræder alt velholdt, så hjemmet er klar til at overtages.

Ejendommen er oprindeligt fra 1934, men står i dag med et nydeligt og moderne udseende. Facaderne prydes af pæne, hvide vinduespartier, og især mod haven skal den hævede terrasse og altanen fremhæves som fornemme egenskaber. Apropos haven matcher den flot til huset. Græsarealet er meget velpasset med fine bede og en enkel beplantning. Dertil følger her en skøn træterrasse med udekøkken, hvor I sagtens kan invitere venneparret på brunch eller lidt grillhygge. Der er også en carport og et skur.

Stueplan byder på to opholdsrum. Disse er køkken-alrummet og stuen, hvor der kan slappes af og forberedes lækre middage. Køkkenet er hvidt med mørke stænkfliser, der skaber en pæn kontrast. Loftet har integrerede spots til arbejdslyset, og spisebordet kan stå helt tæt på elementerne, så selskabet kan følge med i madlavningen. Det er fra køkkenet, at der er udgang til haven. Med spiseplads i alrummet kan stuen bag de franske døre udnyttes udelukkende til det bløde møblement. Etagen afrundes af et badeværelse.

Førstesalen optages af ét stort soveværelse, som I træder direkte op i, og dertil får I et walk-in-closet og et gæstetoilet. Soveværelset har loft til kip, to kviste og udgang til altanen. Der er også en kælder i meget pæn stand, som huser flere disponible rum, et bryggers og et badeværelse.

I bor tæt på et hyggeligt maritimt miljø samtidig med, at daginstitution er i gåafstand - Køge Station og skole nås på cykel.

Ring 40 25 44 80 for en personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.