Søsvinget 80, 4600 Køge

VELINDRETTET ENDERÆKKEHUS PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

- Super planløsning tæt på søerne

- Lækre indretnings løsninger

- Naturskønt nærområde - Hastrups bedste beliggenhed ?

- Tæt på skole, indkøb og daginstitutioner

- Velegnet til modne par og børnefamilienPå en super beliggenhed særligt attraktiv for det modne par eller børnefamilien i kort gåafstand til både indkøb, daginstitution og skole og lige ud til stort, naturskønt områder med smukke søer og et rigt dyreliv, ligger dette super lækre enderækkehus fra 2018 i Hastrups måske bedste beliggenhed.

Kvadratmetrene er særligt godt udnyttet i en lys og luftig planløsning og den imponerende lofthøjde skaber en særligt god rumfornemmelse. De 3 indretningsvenlige værelser, den rummelige entré og det store, lækre køkken-alrum er alle udstyret med store vinduespartier, der genererer rigelige lysindfald til den lækre bolig. Køkken og badefaciliteter er, som det hører sig tiden for, super lækkert, stilrent og luksuriøst indrettet og i alle værelser og entré er der etableret store, lækre skabsløsninger med skydedøre.

Fra stuen og det ene værelse er der direkte udgang til en skøn gårdhave med god plads til både loungemøbler, spisebord og grill, som er udstyret med luksusmarkise, der måler hele 7 meter i længden og har 3,5 meter udfald. Hermed er ude sæsonen forlænget markant og udemiljøet ekstra stemningsfuldt, når sommeregnen trommer på markisedugen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.