Nyvej 10, Everdrup, 4733 Tappernøje

Velindrettet villa i fantastiske naturomgivelser

Delvist renoveret

Hyggelig landsbystemning

Fantastiske naturomgivelser

Stor, dejlig hjørnegrund

Meget bolig for pengene


I den charmerende landsby Everdrup, som er omgivet af fantastisk smukke skovområder, ligger denne velindrettede villa på en stor, lækker hjørnegrund, klar til at byde nye beboere velkommen hjem. Huset er delvist renoveret og byder således på et super lækkert badeværelse med glasbrusevæg, eksklusivt spejl med integreret lys, smukt vaskeskab og flotte sort/hvide kontraster.

Pladsen i huset er fordelt på en super planløsning og her er tre gode værelser, rummelig stue, velindrettet køkken og stort bryggers med egen indgang. Køkken er pænt og brugbart, indrettet i hvide elementer. Bryggerset har alle installationer til vaskefaciliteter klar.

Fra den lyse stue er der direkte udgang til den syd-østvendte del af haven. Her skaber en dejlig fliseterrasse det oplagte sted at samles udendørs i et solrigt spot med udsigt over resten af haven, der byder på masser af plads til leg og boldspil.

I den gode indkørsel er der plads til flere biler og direkte adgang til hoveddøren. En spændende villa med mange muligheder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.