Fændediget 30, 1. Tv., 4600 Køge

Å-Grunden i Køge By ved den hvide bro

NYOPFØRT EJERLEJLIGHED DIREKTE TIL KØGE Å

ALTAN OG TERRASSE TIL 1. RÆKKE TIL KØGE Å

MODERNE ARKITEKTUR FRA ARKITEKTFIRMAET VANDKUNSTEN

KØGE CENTRUM - GÅAFSTAND TIL TORVET OG S-TOG

GÅAFSTAND TIL STRAND OG SKOV

Et spændende sted at bo:
Er I på udkig efter et nyt og dejligt hjem og vil I gerne være en del af et godt fællesskab med spændende aktiviteter og flotte ude arealer ? Med en adresse på Fændediget 30 er det vist ingen hemmelig, at I her kan forvente en helt suveræn beliggenhed midt i centrum af Køge få skridt fra Køge Å og lige bag torvet. Også den 4-værelses lejlighed er værd at fremhæve med lyse, lækre rum, stilrent inventar og to solrige altaner.

Jeres kommende hjem er som nævnt placeret på Fændediget i fredelige og idylliske omgivelser med nem mulighed for at nyde livet, butikkerne og den lette adgang til en bred vifte af indkøb, offentlig transport, caféer, spisesteder og take-away. Her vil I blot være få skridt fra den charmerende, gamle bymidte med brostensbelagte gader og flotte istandsatte byhuse med bindingsværk. De mange velassorterede butikker i nærheden frister med gode tilbud, og byen er desuden rig på kultur og oplevelser.

Indretningen er som følger: Lys og venlig opgang med elevator lige til døren. Entre og 2 gode badeværelser. 2 værelser. Stort soveværelse med udgang til sydvendt altan og udsigt over Køge å. Kæmpe kombineret køkken/alrum og opholdsstue med udgang til altan med udsigt over åen. Lejligheden kan opdeles med yderligere 2 værelser hvis det er påkrævet og vil således bestå af 5/6 værelser totalt.

Velkommen til en oplevelse på Fændediget 30.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.