Fændediget 24, St. Tv., 4600 Køge

Å-Grunden i Køge By ved den hvide bro

- Super planløsning

- To lækre terrasser

- Direkte udsigt til Den Hvide Bro og Køge Å

- I gåafstand til alle byens tilbud

- Moderne bolig i særklasse


Arkitektfirmaet Vandkunsten står bag denne perle af nyopførte lejligheder, der stod færdigbyggede i 2020 og er beliggende i første parket til Køge Å, i kort gå- og cykelafstand til alle byens mange tilbud, Strandparken og smuk natur i både Krageskov og Strandskov. Her får I en moderne bolig i absolut særklasse på en yderst attraktiv beliggenhed.

Pladsen i lejligheden fordeler sig over to lækre, lyse og indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene har en spændende, kantet udformning, der giver en flot dynamik i rummet, to smukt indrettede badeværelser med lækre kvalitetsfliser, hængetoiletter og kompositbordplader, det største desuden indrettet med vaskesøjle - og selvfølgelig, som det bør være i en bolig af denne karakter, et stort og lækkert køkken-alrum med stue i to afdelinger, som ligger i åben forbindelse til en rummelig entré med indbygget skab og har hele to udgange til lækre terrasser mod både sydvest og stik syd.

Boligen er indrettet med smukke kvalitetstrægulve og i et gennemgående stilrent og lyst udtryk, der står som det perfekte, blanke kanvas, uanset hvilken retning jeres unikke og personlige indretningsstil stikker i.

Fra de lækre terrasser er der direkte udsigt til Køge Å, som er flankeret af gavmild og frodig beplantning, der skaber en fantastisk stemning, ro og imponerende kontrast til de lækre, moderne og nyopførte ejendomme, der i dag udgør nogen af Køges mest eksklusive og eftertragtede ejerlejligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.