Tranebanken 9, 4681 Herfølge

SKØN VILLA PÅ PERFEKT BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

- GOD UUDNYTTET 1. SAL SOM NEMT KAN INDRETTES TIL BOLIG

- SKØN OG SOLRIG HAVE

- PERFEKT BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

- NÆR ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER

- BØRNEVENLIGT KVARTER


På en fantastisk børnevenlig beliggenhed i et roligt og hyggeligt villakvarter, med Holmebækparkens grønne arealer lige på den anden side af gaden, der byder på både gode boldbaner og skønne grønne områder perfekt til leg og eventyr, og med både skole og daginstitutioner indenfor få minutters gang fra huset, ligger denne dejlige villa perfekt for børnefamilien med børn i alle aldersgrupper.

Villaen byder velkommen fra vejen med pæn og velholdt flisebelægning i indkørslen, der har plads til to biler og fører ind under carporten. Herfra er der direkte adgang til husets rummelige bryggers, således, at I uanset vejret, altid kan komme tørskoet hjem. Huset har selvfølgelig også en hoveddør og denne fører ind til en stor, lys og møblerbar entré og værelse.

Huset rummer desuden et stort og lyst spisekøkken med direkte udgang til haven og en stor, dejlig, overdækket terrasse, en dejlig stue med smukt vinduesparti med udsigt til den østlige del af haven, 2 indretningsvenlige værelser og pænt og rummeligt badeværelse med separat, muret bruseniche. Alle faciliteter i huset fremstår velholdte og absolut brugbare.

Huset gemmer desuden på mange uudnyttede etagekvadratmeter, da husets førstesal har mulighed for, at blive istandsat og inddraget i boligen. Her kan ovenlysvinduer og en planløsning designet efter jeres behov, skræddersy førstesalen på jeres nye bolig, således at den fuldkommen matcher lige præcis jeres ønsker.

Haven er særligt hyggeligt anlagt. Her er den store, overdækkede med til at forlænge udesæsonen markant og de mange hyggekroge etableret rundt på grunden gør det muligt at fange både sol og skygge dagen igennem. Et rigtig spændende hus med gode muligheder, på en super beliggenhed med en sand, lille oase af en have. Vi glæder os til at vise jer rundt.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.