Byvej 17, 4682 Tureby

ISTANDSAT RUMMELIG VILLA MED NATURSKØNNE OMGIVELSER TÆT PÅ

Totalrenoveret ude, som inde
Fantastisk natur i nærområdet
Gåafstand til skole og børnehus
Plads til hele familien
Børnevenligt kvarter


Såvel ude som inde er Byvej 17 blevet total renoveret i årene 2011 og frem til i dag. Således er der her tale om en bolig, hvor I bare skal flytte ind og begynde jeres nye liv, i en smuk bolig, hvor ingen store, eller små poster skal bekymre jer de næste mange år frem.

Huset er indrettet med gode muligheder for enten en super fed teenage afdeling i kælderen, med eget køkken og bad og 2 store, disponible rum, eller måske til jer, der går med drømme om at flytte flere generationer sammen under samme tag.
I stueplan byder boligen på et lækkert køkken med stort forkøkken, rummelig entré med trappe til førstesalen og kælderen. 2 lyse stuer en suite, husets ene badeværelse og 2 gode og gedigne værelser.

På 1.salen fordeler pladsen sig på 2 værelser og en repos med indbyggede skabe.
Husets kælder er fuldt istandsat, lys og tør, og rummer 2 store, disponible rum, eget køkken og husets andet badeværelse, som er super lækkert indrettet med spabad.

Overalt fremstår huset fuldkommen indflytningsklar og det er tydeligt at valgene løbende er faldet på de holdbare, funktionelle kvalitets løsninger i istandsættelses processen.

Kvaliteten fortsætter i haven, der ligesom huset er istandsat. Her er rummelig, flisebelagt indkørsel, stort terrassemiljø i forskudte plan og et rummeligt skur med god plads til opbevaring. Nærområdet byder på smuk natur og både skole og børnehus ligger indenfor ganske kort gåafstand af huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.