Kildestræde 10B, Magleby, 4672 Klippinge

CHARMERENDE OG INDFLYTNINGSKLART ENERGIHUS

- Moderne og stilrent indrettet

- Stor, solrig have

- Store, lyse rum

- Eksklusive detaljer

- Smukke naturskønne omgivelser


På en stor, flot og velholdt grund, der grænser op til åbent naturområde, ligger Kildestræde 10B i fantastisk fredfyldte og smukke omgivelser.

Det flotte træhus fremstår både ude og inde yderst velholdt og i perfekt balance mellem den stemningsfulde charme og det at være en moderne, luksuriøs bolig med eksklusive indretningsdetaljer og fokus på absolut livsnyderi.

Pladsen fordeler sig over to etager. I stueplan er rummene dedikeret fællesarealerne. Her udgør det store køkken-alrum husets hjerte. En stor, lys stue med dobbelte fløjdøre til den sydvendte del af haven forenes med et super lækkert indrettet køkken, hvor det moderne udtryk understreges af de eksklusive hvidevarer og de sort/hvide kontraster. I stueplan ligger desuden et stort og praktisk bryggers med egen indgang, et praktisk opbevarings-/garderoberum, lys og indbydende entré og husets ene badeværelse.

På førstesalen finder I tre gode værelser, møblerbar repos og husets andet badeværelse, som er udstyret med spabad. Alle rum i huset fremstår lyse og lækre og hele boligen emmer af både luksus og charme.

Den store have er, som huset, yderst velholdt og anlagt efter at kunne fange solen gennem hele dagen. Her er rigelig plads til at invitere venner og familie til livets store og små fejringer med en have, der rummer selv de helt store selskaber. Her er opført stort flot bygning med skur og carport, der tilkøres via den rummelige indkørsel med plads til flere biler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.