Søndre Badevej 6A, 2. 4., 4600 Køge

NYOPFØRT LEJLIGHEDSLIEBHAVERI I 1. RÆKKE TIL VANDET

FANTASTISK BELIGGENHED

STILREN INDRETNING

SUPER PLANLØSNING

FLOTTESTE HAVUDSIGT

SUPER GOD ALTAN MED MARKISE

Det er ikke ofte, at helt nyligt opførte lejlighedskomplekser kan prale af at ose af charme og stemningsfuld atmosfære. Ikke desto mindre er det tilfældet i denne smukke ejendom på Søndre Badevej, der som adressen indikerer ligger i første række til vandet med udsigt over både badestrand og smukke strandenge.

Lejligheden byder indenfor i en rummelig entré med indbygget skab, som ligger i åben forbindelse med det smukke køkken-alrum, hvorfra der er udgang til en skøn altan med markise og med den mest fantastiske udsigt direkte- og fuldkommen uforstyrret til vandet. Lejligheden byder desuden på lækkert badeværelse med vaskesøjle og to indretningsvenlige og lyse værelser, som begge er udstyrede med franske altaner.I det store værelse er der 4 indbyggede skabe med masser af plads til opbevaring.

Lejligheden er opført i 2020 og her er alt hvad man kan forvente af indretningen i en lejlighed af denne kaliber, med lækre kvalitetsfliser, stilrene og minimalistiske løsninger og et gennemgående lyst udtryk, der står som det perfekte kanvas til enhver indretningsstil.

Ejendommens fællesarealer er opført med respekt for den omkringliggende natur, hvor der er en nærmest usynlig overgang til det flot beplantede gårdmiljø, til de smukke strandenge. Endvidere har ejerforeningen netop lavet to fælles værksteder, som man kan bruge.

Her er I desuden i kort afstand til Køges centrum og til både skoler og daginstitutioner, skovområder, som i passerer ved tilkørsel til motorvejen, som I hurtigt tilkører af Ringstedvej.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.