Astersvej 31, 2., 4600 Køge

STOR VELHOLDT OG LYS 4V'ER 2 ALTANER

INDFLYTNINGSKLAR 4 VÆRELSES

LYS OG LUFTIG RUMFORNEMMELSE

VELDREVET EJENDOM

CENTRAL BELIGGENHED TÆT PÅ KØGE TORV

MEGET BOLIG FOR PENGENE


I en flot og veldrevet ejendom med velholdte fællesarealer og gode parkeringsforhold, og på en dejligt central beliggenhed, i gå- og cykelafstand til alle byens tilbud, byder denne skønne lejlighed indenfor til en rummelig bolig med plads til hele familien.

Her har i både skoler, daginstitutioner, indkøb og skøn natur indenfor gåafstand, ligesom vandet ligger blot 1,5 kilometer fra lejligheden og her samtidig er nem og hurtig tilkørsel til motorvejen.

Lejligheden er indrettet med tre store værelser, hvoraf soveværelset har udgang til egen altan, en rummelig kombineret entré og fordelingsgang, mindre vaskerum, pænt og velholdt flisebadeværelse med brus, et velindrettet køkken med god skabs- og bordplads og to skønne og lyse stuer en`suite. Fra den største af stuerne er der udgang til lejlighedens anden altan med fin plads til et lille spisebord. Lejlighedens planløsning giver mulighed for lange, flotte kig gennem både stuer og fordelingsgangen, for en gennemgående luftig og lys rumfornemmelse.

Alle faciliteter fremstår velholdte. I køkkenet er der indrettet i et pænt, lyst og tidsløst udtryk, badeværelset er indrettet i hvide fliser og rummelig bruseniche og overalt fremstår lejlighedens rum lyse og indbydende.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor i denne store og velholdte lejlighed, så I ved selvsyn kan opleve den lyse og luftige atmosfære.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.