Hejrebanken 48, 4681 Herfølge

VELHOLDT RÆKKEHUS PÅ PERFEKT BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR

BØRNEVENLIGT OMRÅDE

LYSE OG INDBYDENDE RUM
GOD PLANLØSNING

NEMME UDE MILJØER


Hejrebanken 48 byder indenfor til en velindrettet, lys og indbydende bolig med overalt, yderst velholdte faciliteter og en planløsning, der er perfekt egnet til børnefamilien. Kvarteret huser børn i alle aldre og fællesområderne byder på sjove legepladser og store, åbne grønne arealer, perfekt til boldspil, leg og sjov. Desuden er I her i gå- og cykelafstand til alt hvad der kræves for at få hverdagen til nemt og praktisk at hænge sammen for hele familien.

Pladsen fordeler sig over to plan, der i stueetagen byder på en god entré med vaskefaciliteter og trappe til førstesalen og et smukt, lyst og super lækkert køkken-alrum med videre adgang til husets anden stue, hvorfra der er adgang til en skøn gårdhave. Stuerne er forbundet via stemningsfulde buede åbninger og de store vinduespartier mod haven genererer rigelige lysindfald i de åbne rum.

På husets førstesal finder I et pænt og velholdt badeværelse med rummeligt vaskemøbel og brus og tre gode og indretningsvenlige værelser, alle tre med indbyggede skabe.
Indretningen i huset er gennemgående stilfuld og neutral og står som det perfekte kanvas til enhver indretnings stil.

Både foran og bag huset er der anlagt skønne gårdhaver, hvor solen kan nydes gennem hele dagen. Her har I rig mulighed for at indrette jer i flere afdelinger med både grill, spiseplads og hyggekrog.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.