Køgevej 33, 4652 Hårlev

VILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

- VELUDNYTTET PLADS

- SMUK UDSIGT

- LANDLIGE OMGIVELSER

- TÆT PÅ HÅRLEV BY

- MEGET BOLIG FOR PENGENE


I den lille landsby Store Tårnby, der er kendt for den slags varme naboskab, som kun rigtigt findes i de små landsbyer og som er omgivet af smukke, vidstrakte marker, så langt øjet rækker, finder I dette velindrettede hus.

Pladsen indenfor fordeler sig over to plan, der begge giver optimal udnyttelse af de tilgængelige kvadratmetre. I stueplan med en fin entré med trappe til førstesalen, et stort, disponibelt rum, husets badeværelse, og et gedigent og lyst værelse. På husets førstesal finder I et hyggeligt, velindrettet køkken, to lyse stuer og et fint værelse. Fra førstesalen er der en fantastisk udsigt over åbne marker.

Huset ligger få minutters kørsel fra Hårlev, hvor både skole, daginstitutioner, indkøb og togforbindelse til Køge bland andet findes. I har desuden golfbane, Tryggevælde Å og vidstrakte marker, som de perfekte rammer for smukke spadsereture gennem hele året.

Boligen er p.t. udlejet til den 01.07.2022 til kr. 6.000,- + forbrug og hvor lejeren fraflytter ejendommen. Ejendommen trænger til en renovering af enkelte rum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.