Kildebanken 34, 4681 Herfølge

VELHOLDT OG VELINDRETTET VILLA

- GOD PLANLØSNING TIL BØRNEFAMILIEN

- SMUK VELANLAGT HAVE

- GOD OG ROLIG BELIGGENHED

- BØRNEVENLIGT KVARTER

- VELHOLDT I ET OG ALT


Den rummelige og velindrettede villa på Kildebanken 34 byder på en indbydende, lys og indflytningsklar bolig med en planløsning der favner børnefamilien perfekt. Pladsen fordeler sig over en møblerbar fordelingsgang, tre indretningsvenlige og lyse værelser, hvoraf de to er udstyrede med indbyggede skabe. Gæstetoilet. Badeværelse med bruseniche. Godt bryggers med egen indgang og plads til opbevaring. Åbent og rummeligt spisekøkken i åben forbindelse med husets store og lyse opholdsstue.

Alle faciliteter i huset fremstår yderst velholdte og huset er overalt indrettet med kvalitetsløsninger. I køkkenet med et tidsløst udstyk, indrettet i hvide skabselementer, toppet af træbordplader og parret med kvalitetshvidevarer, og på badeværelset med hvide elementer, stilrent vaskemøbel og lyse fliser.

Haven er yderst velholdt og smukt anlagt med blomstrende træer og buske, flot afgrænsede bede og en dejlig plæne. Her er desuden etableret et skønt og stemningsfuldt terrassemiljø, hvor solen kan nydes gennem hele dagen. Den store indkørsel rummer flere biler og fører op under en god carport, hvorfra der er indgang til huset.

Beliggenheden er helt i top med både ro og skøn natur lige udenfor døren og i kort gå- og cykelafstand til alt hvad der kræves for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed for alle familiens medlemmer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.