Blegdammen 36, 4600 Køge

VILLA MED MULIGHEDER PÅ SUPER BELIGGENHED OG DIREKTE TIL KØGE ÅEN

CENTRAL I KØGE BY
MANGE SPÆNDENDE MULIGHEDER

HYGGELIG HAVE DIREKTE TIL KØGE Å
GOD PLANLØSNING


Til jer, der går med drømme om at sætte jeres eget og helt unikke præg på indretningen i jeres kommende hjem, og til jer, der sætter pris på en god, central beliggenhed, hvor hverdagen nemt hænger sammen for alle medlemmer af familien, velkommen til Blegdammen 36.
Her byder den charmerende villa velkommen fra vejen med en carport, hvor den smukkeste blåregn, på den rigtige tid af året vælder udover taget i en farvestrålende velkomst. Indenfor fordeler pladsen sig på en god planløsning med mange muligheder for kommende ejere.

Her har I 3 gode værelser, dette ene med egen udgang til den syd-østvendte del af haven, rummelig entré med plads til sko og overtøj, fordelingsgang, bryggers, badeværelse med kar, køkken og en stor, skøn stue med udgang til en flot udestue.
Alle faciliteter i huset er af ældre dato og trænger flere steder til opdatering. Her er dog mange lækre og bevaringsværdige detaljer, som eksempelvis det eksklusive marmorgulv og det åbne ildsted i udestuen og de flotte parketgulve, der ligger i alle værelser.

Her er der fantastiske muligheder for jer, der har helt specifikke ønsker til indretningen af jeres nye hjem, hvor I selv, ned til mindste detalje kan udtrykke jeres unikke stil gennem udtrykket i boligen.
I haven lægger den skønne å, der løber gennem baghaven op til utallige timers leg og sjov for børnene og giver en dejligt fredfyldt udsigt fa den ene af mange hyggelige og solrige terrasser, der er etableret rundt på hele grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.