Søndre Badevej 4F, 2. TH., 4600 Køge

UFORSTYRRET UDSIGT OVER VANDET OG SPÆKKET MED EKSKLUSIVE DETALJER

- 2 ALTANER SYD OG ØSTVENDT MED UDSIGT OVER KØGE BUGT

- LUKSURIØSE INDRETNINGSDETALJER

- 2 P-PLADSER MED ELEVATOR DIREKTE OP TIL LEJLIGHEDEN

- GOD PLANLØSNING

- EN AF OMRÅDETS BEDSTE PLACERINGER


På en fuldkommen fantastisk beliggenhed tæt på alt i byen og med uforstyrret udsigt over vandet og strandeng udbydes nu denne yderst attraktive lejlighed til den kræsne køber. Her kan I, fra lejlighedens to skønne altaner, iagttage græssende dyr i sommerhalvåret og tilgå stranden med skønne og børnevenlige badeforhold på få minutter.

Her er tale om en fantastisk lejlighed, en moderne bolig i særklasse, spækket med eksklusive detaljer.

Lejligheden rummer tre gode værelser, hvoraf det ene i sammenhæng med lejlighedens ene badeværelse udgør den oplagte forældreafdeling, endnu et badeværelse og et stort og eksklusivt indrettet alrum med udgang til lejlighedens to skønne altaner. Gennem hele lejligheden går de eksklusive detaljer hånd i hånd med funktionelle løsninger, der begynder allerede, når I parkerer bilen på en af lejlighedens to private parkeringspladser i parkeringskælderen og derefter tager elevatoren direkte op til lejligheden.

I alrummet er den smukke, bornholmske granitbordplade, der topper de smukke skabselementer med massive trælameller, det 3-zonede vinkøleskab og de to ovne med dampfunktion bare nogen af de eksklusive elementer i det smukke rum. I sommerhalvåret forlænges rummet ud på de to lækre altaner, der ligesom de fleste rum i lejligheden har en fuldkommen fænomenal udsigt til vandet, og på badeværelserne er det de komplette brusekabiner i tempereret glas, de smukke kvalitetsfliser og spejlene med integreret lys, der er med til at understrege det overalt luksuriøse udtryk.

Det bliver ikke meget bedre end her, hvor både beliggenhed, indretning og materialevalg ligger i den absolutte top.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.