Søbækvej 25, 4600 Køge

STOR LÆKKER INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

• OPFØRT OG BYGGET I 2012

• SUPER GOD PLANLØSNING

• PRAKTISKE OG LUKSURIØSE DETALJER

• STOR CARPORT FRA 2021

• SOLRIG VESTVENDT HAVE MED SPABAD

Den flotte, røde murstensvilla på Søbækvej 25 byder velkommen fra vejen med både stor, opvarmet garage, stor carport samt en flot anlagt forhave. Herfra har I adgang ind i den store, lækre bolig, der inviterer indenfor til en super planløsning, flotte indretningsløsninger og overalt lækre faciliteter. Villaen fremstår fuldkommen indflytningsklar og spækket med lækre detaljer. Her er blandt andet flot gaspejs, loft til kip, fuldmurede vægge, udendørs spa, overalt store vinduespartier, hems på værelserne, stor integreret garage, Genvex anlæg, Quooker, Roth gulvstyring, forældreafdeling med walk-in closet, to badeværelser, det ene med fritstående badekar, smukke plankegulve, stort køkken-alrum og overalt er det hele udført i kvalitetsmaterialer. Her får I med andre ord alt hvad man kan ønske sig af den moderne, luksuriøse bolig - og lidt til.

Huset rummer i alt fire værelser, hvoraf de tre har adgang til hems og det sidste, i sammenhæng med stort walk-in closet og husets største badeværelse, udgør den oplagte forældreafdeling. Alle værelser har desuden egen udgang til haven. Her er kæmpe alrum med lækkert indrettet køkken og lækker pejs, en stor, lys stue, stor entré med indbygget skab og direkte adgang fra garagen samt praktisk vaskerum i forlængelse af entréen.
Planløsningen fungerer sjældent godt og skal absolut opleves for at komme til sin fulde ret. Her skaber de flotte loftshøjder og de gavmild lysindfald desuden en overalt luftig rumfornemmelse.

I haven er der installeret markise og her er desuden etableret et lækkert spabad, bygget ind i trædække i forskudte niveau.

Beliggenheden er særligt attraktiv for børnefamilien. Her er trygge, lukkede og trafiksvage villaveje. Den vestvendte baghave grænser op til et stort, grønt område og her er både skole, indkøb og skov indenfor gåafstande. Centrum fanger i efter ti minutter på cykel og her er nem og hurtig tilkørsel til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.