Nørregade 32G, 4600 Køge

LUKSUSLEJLIGHED I KØGE CENTRUM MED EGEN P-PLADS

- FANTASTISK BELIGGENHED

- SUPER GOD PLANLØSNING

- EKSKLUSIVE ELEMENTER

- FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLAR

- PRIVAT PARKERING I GÅRDEN

- GOD TØR KÆLDER TIL LEJLIGHEDEN


I 2016 blev et af byens flagskibe, det daværende Hjems Bolighus ombygget til 9 luksuslejligheder i hjertet af Køge. I denne historiske ejendoms udbydes nu lejligheden i nummer 32G, der inviterer indenfor til hele 190 m2 fordelt over to plan samt kælder, spækket med eksklusive detaljer, stor terrasse og privat parkering i gården. Lejligheden ligger trukket tilbage fra Gågaden, i baggården, så selvom I her er beliggende på en af byens allermest centrale adresser, så er der dejlig fred og ro i både boligen og på de skønne terrasser.

I stueplan finder I en lys og rummelig entré med trappe til både førstesal og kælder, et praktisk og velindrettet bryggers, gæstetoilet og et kæmpe køkken-alrum med super lækkert JKE Design køkken med komplet Gaggenau hvidevarepakke. På førstesalen finder I husets badeværelse og tre lyse og lækre værelser, der alle har direkte udgang til et fantastisk lækkert terrassemiljø, der ligger syd-vestvendt og byder på sol gennem det meste af dagen og til langt ud på aftenen. De store vinduespartier på etagen genererer rigelig og smukke lysindfald på hele etagen og i sommerhalvåret, når dørene åbnes op, integreres den skønne terrasse, som en naturlig del af boligen og giver et fantastisk flow på etagen.

Den lækre terrasse suppleres i stueplan med udgang fra alrummet af endnu en dejlig terrasse, der udgør det oplagte sted at indtage dagens måltider, når vejret tillader det.

I kælderen finder I god plads til opbevaring og/eller den pladskrævende hobby.

Flotte, massive trægulve, kompositbordplader med integrerede vaske, kvalitetsfliser, grebsløse fronter og de mange, store vinduespartier er blot nogen af de detaljer, der får lejligheden til at udemærke sig til betegnelsen "luksus". Her får I virkelig en moderne bolig i særklasse med alt, hvad man kan forvente sig af en sådan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.