Glentevej 8, 4600 Køge

CHARMERENDE VILLA MED GODE MULIGHEDER

- Spændende nærområde

- Gode muligheder for at sætte eget præg

- Fuld, brugbar kælder

- Hyggelig baghave

- Meget bolig for pengenePå Glentevej 8 er I tæt på et væld af byens bedste tilbud. Her er I indenfor kort gåafstand af kysten med marinanen og havnebadet, tæt på skønne naturoplevelser i mose og skov og indenfor gå- og cykelafstand af både skoler, daginstitutioner, idræts- og fritidstilbud, indkøbsmuligheder og Køge Torv. Her får I altså et udgangspunkt for hverdagen, hvor enderne nemt mødes for alle medlemmer af familien.

Pladsen i villaen fordeler sig over to plan samt fuld kælder. I stueetagen finder I et dejligt spisekøkken med udgang til haven og et hyggeligt terrassemiljø. Her er desuden både gæstetoilet og badeværelse, rummelig entré med trappe til kælder og førstesalen og en hyggelig stue med brændeovn. Køkken og stue ligger her således i forhold til hinanden, at det er oplagt at lave en større åbning mellem de to rum, for etablering af lækre, åbne fællesrum med rigelige lysindfald fra de store vinduespartier.

På husets førstesal finder I to hyggelige og rummelige værelser og et mindre opbevaringsrum med indlagt vand.

Der er fuld kælder på huset. Her er der indrettet med rummeligt bryggers/vaskerum og tre disponible rum, der består af to mindre og et stort på over 20 m2. Huset trænger flere steder til en kærlig hånd, men her er et gedigent og godt udgangspunkt for at kunne skabe en charmerende, velindrettet og moderne bolig i særklasse. Haven er spækket med gammel, skøn beplantning og den hyggelige, delvist overdækkede terrasse skaber det oplagte samlingssted udendørs. I haven er desuden opført en hyggelig udestue, hvor ophold kan nydes, også i ydersæsonerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.