Tessebøllevej 30, 4681 Herfølge

Yderst charmerende villa med udsigt over smuk natur mod både øst og vest

- Stor, stemningsfuld have

- Fantastisk smukke omgivelser

- Gåafstand til skole og daginstitution

- Charmerende og velholdt bolig

- Meget bolig for pengene


Tessebøllevej 30 byder velkommen til en særligt charmerende og stemningsfuld villa med en have, der mere end lever op til de skønne omgivelser indenfor. Hvis hygge, smuk natur og fredfyldt atmosfære står højt på ønskelisten, så skal I kigge nærmere her.

Den skønne villa er opført i 1928 og er siden løbende vedligeholdt og renoveret og fremstår i dag fuldkommen indflytningsklar. Her er den perfekte balance mellem den oprindelige stemning og moderne bekvemmeligheder opnået.

Pladsen fordeler sig over to plan, der I stueetagen er fokuseret omkring husets fællesarealer samt det ene af i alt tre værelser. På husets førstesal finder I to særligt stemningsfulde værelser, hvor den åbne kip med de fritliggende hanespær giver en flot lofthøjde, der i det ene værelse er udnyttet med en god hems. Fra det andet af etagens to værelser er der udgang til en stor, sydvendt terrasse med en helt fantastisk udsigt over den omkringliggende natur.

I stueplan finder I en fin entré med åben trappe til førstesalen og adgang til husets badeværelse, som er stilrent istandsat og indrettet med lækker damp-/brusekabine. Her er rummeligt og velholdt spisekøkken med pæne faciliteter, brændeovn og adgang til både viktualierum og østvendte del af haven. I stueplan finder I desuden et lyst og rummeligt værelse og en hyggelig stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet.

Den store grund er anlagt med en super charmerende have, hvor hyggekroge, gamle smukke træer, solrige terrasser, bålplads og frugttræer alt sammen understreges af højt til himlen og fantastisk fredfyldte omgivelser.

Her er I indenfor gåafstand af både skole og daginstitutioner, få minutters kørsel fra motorvejen og midt mellem fantastiske naturomgivelser i nærområdets store skove.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.