Følfodvej 12, 4600 Køge

Rummelig etplansvilla med spændende planløsning og skøn have

- God plads til hele familien

- Planløsning med spændende muligheder

- Hyggelig og velholdt have

- Trygt og fredeligt kvarter

- Meget bolig for pengene


På Følfodvej 12 slår denne rummelige etplansvilla nu dørene op for at byde en ny familie velkommen hjem til en velholdt og velindrettet bolig med en planløsning, der lægger op til mange forskellige måder at indrette jer på.

Her får I hele fem værelser af varierende størrelser, hvor der både er oplagte muligheder for walk-in closets og for at slå værelser sammen. Mulighederne er mange, jeres behov kommer til at diktere udfaldet. I får, udover de mange værelser, også store, lyse og åbne fællesrum med hyggeligt spisekøkken, stor vinklet stue og en stor og smuk udestue, opført med store vinduespartier, der giver fri udsigt og adgang til den skønne have. Huset rummer desuden en rummelig og møblerbar entré samt bryggers med egen indgang og to badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med kar.

Faciliteterne i huset er af ældre dato, men fremstår absolut velholdte og brugbare. Her er en gennemgående rustik og tidsløs indretningsstil, der nemt og uden alt for store omkostninger kan opdateres til et mere moderne udtryk efter jeres ønsker. Huset er indrettet med kvalitetsmaterialer og lækre løsninger, der blandt andet tæller amerikanerkøleskab og granitbordplader.

Haven er anlagt med fokus på tiden tilbragt sammen. Her er store fliseterrasser, havepavillon, plæne til sjov og leg og masser af blomstrende buske, der i sommerhalvåret pryder haven med smukke farver.

Beliggenheden er super for børnefamilien her, hvor børnene kan komme trygt i skole via områdets stisystemer. Her har I børnehuse, indkøbsmuligheder og smuk natur indenfor gåafstand i et fredeligt villakvarter med godt naboskab.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.