Tessebøllevej 41, 4681 Herfølge

VILLA MED MANGE MULIGHEDER I LANDLIGE OMGIVELSER

- Udsigt over åbne marker

- Velegnet som byggegrund

- Unik charme

- Sæt jeres eget præg på kommende bolig

- Meget bolig for pengene


I udkanten af Herfølge, når I følger Tessebøllevej på vej mod Vallø Storskov, udbydes nu en villa med en helt unik charme. Her bydes I indenfor i en sand tidslomme, der med sin særlige stemning og en gennemgribende istandsættelse kan forvandles til en skøn bolig i tråd med tiden. Pladsen fordeler sig over hovedhus og flere sidebygninger. I hovedhuset får I to velindrettede etager, der i stueplan byder på entré, køkken, viktualierum, stue og et værelse og på førstesalen, to gode værelser.

Den mindste af de to sidebygninger rummer et større opbevaringsrum og das, mens der i den største af de to bygninger gemmer sig rummeligt værksted, garage og vaskerum. Og ja - I læste rigtigt. Her er das, ikke tilkoblet toilet. Her er heller ikke badeværelse.

Med andre ord, er Tessebølle 41 til jer, der virkelig ønsker ar skabe noget, der ned til mindste detalje afspejler jer.

Beliggenheden er attraktiv for jer, der både ønsker nem adgang til alt i hverdagen og samtidig sætter pris på særligt fredfyldte og naturskønne omgivelser. Her er det ikke bare udsigten over de åbne marker, men også områdets store, smukke skove, der giver mulighed for fantastiske naturoplevelser gennem hele året.

Vi ser meget frem til at følge den videre historie her på adressen og se hvad det ender med.

VELEGNET SOM BYGGEGRUND

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.