Hejrebanken 81, 4681 Herfølge

VELHOLDT RÆKKEHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

- Veludnyttede kvadratmeter

- Hyggelig, uforstyrret baghave

- Naturskønne, fredfyldte omgivelser

- I gåafstand til indkøb

- Meget bolig for pengene


I et hyggeligt og fredfyldt kvarter, med pæne og velholdte fællesarealer, gode parkeringsforhold og en beliggenhed i gåafstand til både børnehus, indkøbsmuligheder og fantastiske naturområder, byder Hejrebanken 81 velkommen indenfor til en lys, velholdt og indbydende bolig.
Her er pladsen yderst veludnyttet på en planløsning, der byder på både stort, lyst og lækkert alrum med gennemstrømmende lysindfald og udgang til den hyggelige baghave. Her er desuden et praktisk bryggers med gode vaskefaciliteter, pænt og velholdt badeværelse og et lyst og indretningsvenligt værelse.
Boligen er særligt velegnet som seniorbolig, eller som det unge pars første, eget hjem. Det lyse alrum er indrettet med et lyst køkken i et tidsløst udtryk med rigelig både skabs- og bordplads. I køkkenet er der plads til mindre spisebord og en halvø skaber naturlig opdeling mellem køkken og stue. De gennemstrømmede lysindfald skaber et særligt indbydende rum og når de dobbelte terrassedøre i stuen slås op på de lune dage suppleres fællesrummene af skønne udemiljøer med både overdækket terrasse og en hyggelig, lille baghave. I forhaven er der etableret en dejlig, vestvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes og herfra er der adgang til et praktisk redskabsskur.
Faciliteterne i huset fremstår velholdte. Her skal I bare pakke ud, finde jer til rette og nyde tilværelsen i denne skønne bolig med de dejlige omgivelser. Her er I indenfor kort gåafstand af flere smukke skovområder, hvor I på nærmeste hold gennem hele året kan følge hvordan årstiderne skifter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.