Erantisvej 1, 4600 Køge

CHARMERENDE VILLA MED GODE MULIGHEDER PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED I KØGE

Tæt på alt hvad familien skal bruge i hverdagen

Dejlig hjørnegrund med syd-vestvendt have

Charmerende og stemningsfyldt

Spændende muligheder

To velindrettede plan

Erantisvej 1 har en super beliggenhed for den aktive børnefamilie, her hvor både skoler, daginstitutioner, idræts- og fritidsaktiviteter, gymnasium, indkøbsmuligheder, Køge Midtby, offentlig transport og meget, meget mere ligger i det absolutte nærområde.

Den dejlige hjørnegrund byder velkommen fra vejen med en god, flisebelagt indkørsel hvorfra der er videre adgang ind i den lyse og rummelige entré. Pladsen i huset er fordelt over to plan, der fungerer godt og, som i alt byder på tre gode værelser, badeværelse med brus, køkken, bryggers, viktualierum, to praktiske opbevaringsrum og en rummelig stue med videre adgang til en skøn, helårsanvendelig udestue. Faciliteterne i huset er alle af ældre dato, men her er løbende vedligeholdt og opdateret og boligen fremstår rigtig pæn, tidens tand taget i betragtning.

Planløsningen fungerer glimrende som den er, men har stadig spændende muligheder, der især i stueplan er oplagte. Her kunne en løsning være at inddrage opbevaringsrum, viktualierum og bryggers til et stort køkken, etablere bryggers hvor køkkenet i dag er og i samme ombæring1 skabe åbning mellem køkken og stue for etablering af store, åbne fællesrum med gennemstrømmende lysindfald.

Fra udestuen er der udgang mod både øst og vest til den hyggelige have, der er anlagt således at I her kan nyde solen gennem hele dagen. Grunden fremstår velholdt og er anlagt med fokus på de vedligeholdelsesvenlige løsninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.