Kodrivervej 5, 4600 Køge

RUMMELIG VELHOLDT VILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

- ATTRAKTIV BELIGGENHED

- VELHOLDT OG FULD AF MULIGHEDER

- SYDVENDT OG LUKKET HAVE

- GOD PLANLØSNING TIL BØRNEFAMILIEN

- STOR GARAGE MED HOBBYVÆRKSTED


På Kodrivervej 5 bliver I inviteret indenfor til en rummelig og velindrettet villa. Det fremgår tydeligt, at her er der tale om en bolig, der er holdt af og passet på. Villaen er opført i 1968 og er siden løbende vedligeholdt og opdateret. Her fremstår alle faciliteter brugbare, mens der samtidig er rige muligheder for at I kan sætte eget præg på udtrykket af jeres kommende hjem.

En god entré, der munder ud i en fordelingsgang med indbyggede skabe, inviterer jer indenfor og giver desuden videre adgang til resten af huset. Her finder I tre gode værelser alle med indbyggede skabe, et praktisk bryggers med egen indgang, gæstetoilet, badeværelse, som er indrettet med kar og separat bruseniche samt store, skønne fællesrum, der består af et hyggeligt spisekøkken samt en stor, indretningsvenlig stue med videre adgang til en skøn, lys og yderst brugbar havestue. Fra havestuen er videre adgang til den solrige, sydvestvendte have. Boligen er perfekt indrettet til børnefamilien med to børn.

Til huset hører desuden en stor, god garage med værksted, hvor gør-det-selv mennesket får super forhold til at sysle med projekter i hus og have og måske til den pladskrævende hobby.

Beliggenheden er attraktiv. Her er I midt I et af Køges mere eftertragtede villakvarterer, rundt om Hastrup Søerne, tæt på skole, institutioner og indkøb og samtidig indenfor overskuelig afstand af stranden. Her er desuden forholdsvis hurtig tilkørsel til motorvejen samt masser af skønne naturområder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.