Søndre Badevej 6G, 2. 4., 4600 Køge

SUPER LÆKKER OG RUMMELIG 3 VÆR. I STRANDTERASSERNE

- STOR TERRASSE MED UDSIGT OVER VANDET OG KØGE BUGT

- SUPER PLANLØSNING

- LYS OG EKSKLUSIV

- FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLAR

- SKAL SIMPELTHEN OPLEVES

- EGEN P-PLADS I FLOT P-KÆLDER

Strandterrasserne stod færdigbyggede i 2020 og har hurtigt bevæget sig helt til tops på listen over Køges mest attraktive og eksklusive boliger.

Her er det selvfølgelig den fantastiske beliggenhed, der trækker op, men også det arkitektoniske udtryk med de forskudte niveauer, de åbne terrasser mod vandet og de smukke fællesarealer mellem bygningerne, er med til at gøre Strandterrasserne til noget udover det sædvanlige. Der er en lækker P-kælder, hvor lejligheden har sin egen parkeringsplads, som medfølger i handlen.

Her udbydes nu en af byggeriets super lækre og attraktive lejligheder.

Boligen byder indenfor til en super planløsning med to gode værelser, det en med adgang til walk-in closet, praktisk vaskerum, lækkert badeværelse med brus og vaskesøjle og et kæmp, lækkert alrum med rigelig plads til at kunne blive indrettet i flere afdelinger samt udgang til en fantastisk lækker og stor terrasse med flot markise og udsigt over vandet.

Gennem hele boligen er det stilrene, strømlinede udtryk og de mange smukke lysindfald med til at sætte atmosfæren, der oser af eksklusivitet og moderne komfort.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.