Lille Stationsvej 9, 4681 Herfølge

HYGGELIG MINDRE VILLA CENTRALT I HERFØLGE

- SUPER BELIGGENHED

- GOD PLANLØSNING

- DEJLIG LUKKET OG VESTVENDT HAVE

- FULD AF GODE MULIGHEDER

- VELHOLDTE FACILITETER


På en super beliggenhed for børnefamilien, tæt på både skole, station, fritidsaktiviteter, skøn natur og indkøbsmuligheder, slår denne hyggelige og velindrettede villa nu dørene op til spændende muligheder, en super udnyttelse af pladsen samt en skøn, solrig og vestvendt have.

Pladsen fordeler sig over to gedigne værelser, pænt flisebadeværelse med brus og et godt og et praktisk bryggers med egen indgang. Her er desuden en møblerbar forstue, et hyggeligt og velindrettet køkken og en dejlig, lys og vinklet stue med udgang til en skøn havestue.

Faciliteterne i huset er af ældre dato, men fremstår alle velholdte og brugbare. Her kan I sagtens flytte ind og løbende sætte eget præg på udtrykket i jeres nye hjem, ligesom I med det samme kan opdatere huset, således, at det imødekommer alle jeres boligdrømme.

I den vestvendte have kan I ikke bare nyde solen helt til den forsvinder bag trætoppene bagerst i haven, her har I også fuldkomment privatliv og masser af skøn og frodig beplantning. Foran huset er der etableret en god, flisebelagt indkørsel, der fører op under husets carport, som er opført med tilstødende skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.