Fændediget 30, st. th., 4600 Køge

ATTRAKTIV LEJLIGHED I 1. RÆKKE TIL KØGE Å

- SUPER PLANLØSNING

- CHARMERENDE OVERDÆKKET TERRASSE

- DIREKTE UDSIGT TIL DEN HVIDE BRO OG KØGE Å

- I GÅAFSTAND TIL ALLE BYENS TILBUD

- MODERNE BOLIG I SÆRKLASSE


Arkitektfirmaet Vandkunsten står bag denne perle af nyopførte lejligheder, der stod færdigbyggede i 2020 og er beliggende i første parket til Køge Å, i kort gå- og cykelafstand til alle byens mange tilbud, Strandparken og smuk natur i både Køge ås, Krageskoven og Strandskoven. Her får I en moderne bolig i absolut særklasse på en yderst attraktiv beliggenhed.

Lejligheden byder på al hvad man kan forvente af den moderne bolig med en super udnyttelse af pladsen samt stilrene og strømlinede indretningsløsninger og skønne lysindfald fra de overalt store vinduespartier. Her får I to lækre værelser, gæstetoilet, badeværelse og et kæmpestort og lækkert alrum med udgang til den hyggelige terrasse samt fransk altan.

Fra lejligheden er der direkte adgang til Køge Å, som er flankeret af gavmild og frodig beplantning, hvor en fantastisk stemning, ro udfolder sig og står i perfekt kontrast til de lækre, moderne og nyopførte ejendomme, der i dag udgør nogen af Køges mest eksklusive og eftertragtede ejerlejligheder.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor i lejligheden og til at vise jer rundt i det særligt attraktive nærområde, der byder på både by og skøn natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.