Boholtevej 147, 4600 Køge

VELDISPONERET RÆKKEHUS FRA 2018

- Enderækkehus med en super planløsning

- God beliggenhed

- Lys, indbydende og moderne

- Meget bolig for pengene


Rækkehuset på Boholtevej 147 er beliggende i et nyere kvarter fra 2017-2018. Her er de lækre rækkehuse opført med fokus på at skabe trygge og indbydende rammer for især børnefamilier og par, der ønsker en moderne, vedligeholdelses venlig bolig med overskuelige udemiljøer og fællesfaciliteter, der kan nydes med kvarterets andre beboere.

Huset er opført i 2018 og byder på alt hvad man kan ønske sig af en moderne bolig, inklusiv stilrene indretningsløsninger, en super udnyttelse af pladsen og åbne planløsninger, der giver de store vinduespartier de bedste forudsætninger for at fordele de gavmilde lysindfald smukt rundt i hele boligen.

I stueplan er pladsen prioriteret til fællesarealerne med et rummeligt kombineret gæstetoilet og bryggers, en god entré med plads til sko og overtøj og et lækkert, stilrent køkken, der ligger i åben forbindelse til husets skønne stue, hvorfra I har direkte adgang til den hyggelige baghave.

På husets førstesal fordeler pladsen sig over hele fire værelser samt husets badeværelse, som er indrettet med brus.

Gennem hele huset er der indrettet med kvalitetsmaterialer og stilrene og moderne indretningsløsninger, der står som den perfekte baggrund til enhver stil.

Både for- og baghave skaber hyggelige udemiljøer og rækkerne er opført med store grønne arealer og en skøn legeplads mellem sig, hvor I kan nyde tiden med naboer.

Her er I kun få hundrede meter fra integreret daginstitution, skole findes en kort cykeltur fra adressen og indenfor gåafstande finder I både offentlig transport og dagligvarebutikker.

De natur elskende får masser af muligheder med oplevelser i det fri, med kort afstand til både vand og skov, hvor naturen kan følges på nærmeste hold gennem hele året. Fra boligen er I ligeledes tæt forbundet med Køge Station og Køge centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.